به گزارش مشرق، به عنوان نمونه یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان داده که بازخورد هپتک که به عبارتی بازخورد لمسی یا لرزش موقع ضربه زدن است، در صورت فعال بودن، تنها با ۳۰ دقیقه کار، حدود ۱٪ دیگر از باتری را مصرف میکند.
سایر بازخوردهای هپتیکهای صفحه کلید، تکانهای کوچک تلفن هنگام تایپ و ضربه زدن نیز باتری را مصرف میکنند.
به راحتی میتوانید با تغییرات در تنظیمات کارخانهای گوشی، بازخورد هپتک را غیر فعال کرده و از مصرف بیجهت باتری جلوگیری کرد.
ابتدا با پایین کشیدن صفحه گوشی به سراغ قسمت تنظیمات (Settings) رفته و روی قسمت قابلیت دسترسی (Accessibility) کلیک کنید، قسمت مربوط به تنظیمات کنترل تعامل (Interaction controls) رفته و در مرحله بعد در قسمت لرزشها و قدرت لمسی (Vibration and haptic strength)، بازخورد لمسی را غیرفعال کنید.
همینطور بنا به گفته وب سایت اندروید، حسگرهای سختافزاری، حرکت، جهتگیری و شرایط محیطی مختلف را اندازه گیری میکنند.
برای کاهش مصرف باتری چنانچه نیازی به فعال بودن این حسگرها نیست، میتوان آنها را غیرفعال کرد.
عدم انجام چنین کاری میتواند باتری را تنها در چند ساعت مصرف کند، زیرا برخی از سنسورها نیاز به انرژی قابل توجهی دارند و میتوانند باتری را به سرعت مصرف کنند.
برای غیرفعال کردن این حسگرها هم باید به قسمت تنظیمات رفته و در مرحله بعد گزینههای توسعهدهنده را انتخاب و بعد با رفتن به قسمت تنظیمات سریع توسعهدهنده (Quick settings developer tiles)، سنسورها را خاموش کنید.
البته باید توجه داشت که برخی از برنامههای گوشی، مانند دوربین به فعال بودن این حسگرها نیاز دارند و در صورت غیرفعال بودن در عملکرد خود با مشکل مواجه میشوند.
کاهش زمان خاموش شدن صفحه هم به کاهش مصرف باتری کمک میکند، به تنظیمات بروید، روی قسمت صفحه نمایش (Display) و سپس زمان خاموش شدن صفحه نمایش (Screen timeout) کلیک کنید تا زمان خاموشی صفحه گوشی را که بین سی ثانیه تا ۱ دقیقه مناسب است، تنظیم کنید.
یک راه ساده برای مقابله با بدافزارها | شناسایی احتمالی اپلیکیشنهای تقلبی گوشیهای هوشمند
در نهایت یادتان باشد که ضمن پیروی از راهنمای صرفهجویی در مصرف باتری و شارژ این خبر، همیشه گوشی اندرویدی خود را با سیم و بلوک برق مورد تایید سازنده، شارژ کنید.
منبع:همشهری آنلاین